Coola mammakläder

Vem har sagt att du inte kan behålla din stil bara för att du är gravid? Här tipsar vi på lovelymama.se om coola mammakläder från våra favoritmärken. Komplettera din tuffa mammastil med en fin gravidklänning som passar perfekt till bröllop och dop.

Coola mammaklänningar

Topshop Maternity har riktigt coola mammakläder i ungdomlig stil. Här finns både trendiga figursydda mammaklänningar och vidare, sköna modeller.

Supermom är märket med de riktigt tuffa gravidklänningarna som ger dig och magen en personlig stil. Du hittar Supermoms klänningar på klädsajten Zalando.

Coola mammatoppar

HM MAMA  har ett stort urval coola gravidtoppar. Till väldigt bra priser dessutom. Välj mellan snygga mammaskjortor och tuffa mamma-t-shirts med tryck.

New Look Maternity är ett ungdomligt märke som även syns i deras coola mammatoppar. Här hittar du enkla och enfärgade gravidtoppar, samt mer personliga modeller.

Coola mammajeans

Topshop Maternity har inte bara snygga gravidklänningar, utan också riktigt coola mammajeans. Både raka och tajta modeller med tuff slitning över knäna.

Gap Maternity har riktigt bra kvalité på sina mammajeans, som dessutom hittas i flera passformer. Prova den lite coolare girlfriend-modellen eller det stilsäkra boot-snittet.